Tava za palačinke Ultra Class promjera 25 cm, dizajnirana za jednostavno pečenje savršenih palačinki. Niska stranica i neprijanjajuća površina osiguravaju lako okretanje i skidanje palačinki bez lijepljenja. Izrađena od kvalitetnog materijala, brzo se zagrijava i ravnomjerno raspoređuje toplinu. Idealna za brzu pripremu doručka ili deserta, ova tava je nezaobilazan alat u svakoj kuhinji. Cijena tave je 13,99 €. Fotografija ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.
Komad; Emajl izvana i unutra; S Drop-sustavom za sočno i aromatično pečenje ili pirjanje; Prikladan za sve tipove štednjaka (uključujući indukcijske štednjake); Postojan u pećnici na temperaturi do 240 °C; Dimenzije: Ø cca 25 cm ili Ø cca 21,3 cm
Komad; Emajl izvana i unutra; S Drop-sustavom za sočno i aromatično pečenje ili pirjanje; Prikladan za sve tipove štednjaka (uključujući indukcijske štednjake); Postojan u pećnici na temperaturi do 240 °C; Dimenzije: Ø cca 29 cm ili Ø cca 28 cm
Od lijevanog željeza, Emajl izvana i unutra, Prikladna za sve tipove štednjaka, Postojana u pećnici na temperaturi do 240 °C, Dimenzije: cca 27,5x24,5 cm
sastoji se od posuda za kuhanje i staklenih poklopaca, dimenzija 16, 20 i 24 cm i posude za umake od 16 cm bez poklopca, izrađen od visokokvalitetnog 18/10 nehrđajućeg čelika veće debljine koji osigurava brzu i ekonomičnu pripremu hrane, pogodno za indukciju
Visokovrijedni keramički sloj protiv prianjanja tvrtke ILAG®, Prikladna za sve tipove štednjaka (uključujući indukcijske štednjake), Postojana u pećnici na temperaturi do 160°, Dimenzije: Ø cca 24 cm, 12,99 €, Ø cca 28 cm, 13,99 €, Ø cca 32 cm, 16,99 €
s funkcijom automatskog zaustavljanja ručke gramofona, RCA utikačem, AUX-IN priključkom, funkcijom snimanja s vinila na USB, s 3 brzine, reprodukcija ploča od 7", 10" i 12", Bluetooth funkcija, izlazna snaga: 1Wx2, radna udaljenost Bluetootha: 10M, podržani audio formati: MP3/WMA/WAV, impedancija zvučnika: 4Ω
s 2 ladice i 2 rešetke za roštiljanje, kapacitet 7.6 L; kuhanje na 4 razine istovremeno; 6 funkcija, 360° cirkulaciju zraka; 2 ladice - jedna iznad druge
Plemenita plijesan - 90 dana zrenja. Pripremljena po izvornoj recepturi starih Gavrilovićevih majstora, jedina originalna Gavrilovićka Zimska salama od 1883. godine, sazrijeva 3 mjeseca pri čemu se razvija čuvena plemenita plijesan.