Morska kuhinjska sol sitna 5kg Solana Pag

Morska kuhinjska sol sitna 5kg

sitna

-20%
Akcija vrijedi do 18.11.2025.

Morska kuhinjska sol sitna, marke Solana Pag, pakirana u pakiranju od 5 kg, dostupna je po sniženoj cijeni od 2,29 EUR, uz popust od 20%. Redovna cijena iznosi 2,89 EUR. Ova visokokvalitetna sol dobivena je tradicionalnim metodama iz Jadranskog mora na otoku Pagu, poznatom po svojoj čistoći. Sitna granulacija čini je idealnom za svakodnevnu upotrebu u kuhinji, za začinjavanje jela, konzerviranje i pečenje. Bogata je prirodnim mineralima i jodirana je, što doprinosi zdravlju štitnjače. Solana Pag sol je neizostavan sastojak u svakom kućanstvu, jamčeći autentičan okus i kvalitetu. Fotografija ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Podijeli:

Više iz kategorije Sol

Morska sol s tartufima 100 g
Morska sol s tartufima 100 g
S crnim ljetnim tartufom, Iz Dalmacije
Od 17.11. do 23.11.
promo-PLODINE
Solana Nin Morska sol 600 g
Solana Nin Morska sol 600 g
sitna ili gruba
Do 17.11.
*Cijena uz Plodine card
-50%
Kuhinjska morska sol 5 kg
promo-KAUFLAND
Classic Jodsalz kuhinjska sol 1 kg
Classic Jodsalz kuhinjska sol 1 kg
sitna jodirana
Do 17.11.
*Uz Kaufland card -40%

Više iz trgovine Konzum

-45%
Lenor Omekšivač 987ml-1.239L
Lenor Omekšivač 987ml-1.239L
za rublje, odabrane vrste
Do 18.11.
promo-KONZUM
Kelj 1kg
Kelj 1kg
volimo domaće
Do 18.11.
*Cijena uz Multiplus karticu
Svinjski vrat 1kg
Svinjski vrat 1kg
bez kosti, rinfuza
Do 18.11.
Stone vaza
Stone vaza
zlatna, srebrna, dlm.: 6x18x21cm
Do 24.12.
-32%
Svinjska leđa 1kg
Svinjska leđa 1kg
s kosti i kožom, rinfuza
Do 18.11.
-29%
Svinjska lopatica 1kg
Svinjska lopatica 1kg
s kosti, neobrađena za sušenje, rinfuza
Do 18.11.
LED zvijezda
LED zvijezda
papirnata bijela, 60cm, kom
Do 24.12.
Teleći but 1kg
Teleći but 1kg
bez kosti, rinfuza
Do 18.11.
promo-KONZUM
Jabuka Gala 1kg
Jabuka Gala 1kg
Do 18.11.
*Cijena uz Multiplus karticu
Svinjski but 1kg
Svinjski but 1kg
s kosti, neobrađeni, rinfuza
Do 18.11.
-25%
Krumpir 2,5kg
Krumpir 2,5kg
za salatu, kuhanje, pečenje I prženje
Do 18.11.