Juneća leđa

Juneća leđa

s kosti

€/kg
Akcija vrijedi do 17.11.2025.

Juneća leđa s kosti su vrhunski komad mesa, idealan za pripremu sočnih pečenja i odrezaka. Kost doprinosi intenzivnijem okusu i aromi tijekom kuhanja, čineći jelo izuzetno bogatim. Ovo meso je bogato proteinima i željezom, te je odličan izbor za svečane obroke ili obiteljska okupljanja. Trenutna cijena za kilogram iznosi 11,49 €, dok je redovna cijena bila 10,69 €. Ponuda vrijedi od 13.11. do 17.11.2025. Priuštite si kvalitetan juneći obrok. Fotografija ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Podijeli:

Više iz kategorije Crveno meso

Svinjski but 1kg
Svinjski but 1kg
bez kosti, rinfuza
Od 14.11. do 17.11.
promo-LIDL
-36%
Svježi svinjski kare cca 600 g
Svježi svinjski kare cca 600 g
S kosti
Od 17.11. do 23.11.
*Cijena uz Lidl Plus
Svinjska lopatica 1 kg
Svinjska lopatica 1 kg
bez kostiju
Od 14.11. do 15.11.
Meat (R)evolution Svježi argentinski gurman burger 250 g
Meat (R)evolution Svježi argentinski gurman burger 250 g
Premium burger od govedine iz Argentine, Dozrijevan minimalno 30 dana
Od 20.11. do 23.11.
-29%
Svinjska lopatica 1kg
Svinjska lopatica 1kg
s kosti, neobrađena za sušenje, rinfuza
Do 18.11.
Svinjska klasična polovica 1 kg
Svinjska klasična polovica 1 kg
na pultu, s glavom, nogicama i salom
Do 17.11.
Svinjska potrbušina 1 kg
Svinjska potrbušina 1 kg
na pultu (za sušenje)
Do 17.11.
Svinjski but u koži 1 kg
Svinjski but u koži 1 kg
Dalmatinska obrada, na pultu
Do 17.11.
promo-LIDL
Svježi goveđi biftek cca 2 kg
Svježi goveđi biftek cca 2 kg
Komad
Od 21.11. do 23.11.
*Cijena uz Lidl Plus
Svinjsko carsko meso 1kg
Svinjsko carsko meso 1kg
neobrađeno, rinfuza
Do 18.11.
Teleći vrat 1kg
Teleći vrat 1kg
s kosti, rinfuza
Do 18.11.
Svinjska lopatica 1kg
Svinjska lopatica 1kg
bez kosti, rinfuza
Do 18.11.
promo-LIDL
-38%
Svježi odojak cca 2,3 kg
Svježi odojak cca 2,3 kg
Od 14.11. do 16.11.
*Cijena uz Lidl Plus
Meat (R)evolution Svježi Wagyu beef burger 250 g
Meat (R)evolution Svježi Wagyu beef burger 250 g
Wagyu Kobe premium burger od govedine iz Japana, Dozrijevan minimalno 30 dana
Od 20.11. do 23.11.
Svježi svinjski but 1 kg
Svježi svinjski but 1 kg
s kosti i kožom, obrađen za sušenje (dalmatinska obrada)
Do 17.11.
Svježi svinjski vrat 1 kg
Svježi svinjski vrat 1 kg
s kostima u komadu ili narezan na pultu
Od 14.11. do 16.11.
Svinjski but 1kg
Svinjski but 1kg
obrađeni, dalmatinska obrada, rinfuza
Do 18.11.

Više iz trgovine Bakmaz